Нефроцентр Сарни
Мережа діалізних клінік «Нефроцентр» продовжує розширення та створення комфортних умов для пацієнтів нефрологічного напряму. 11 березня відкрився вже десятий заклад мережі - «Нефроцентр» в місті Сарни, Рівненської області.

Центр розташований на першому поверсі терапевтичного корпусу Сарненської ЦРЛ, за адресою: вулиця Технічна,1.

В закладі встановлено систему водопідготовки від німецького виробника Fresenius - AqwaBplus1000 та 10 апаратів для гемодіафільтрації 5008S. На цей час в центрі отримують процедуру вже 30 пацієнтів Сарненської громади.
Головний лікар Сарненської ЦРЛ Нестеренко Олександр Леонтійович, який доклав вагомих зусиль для відкриття даного центру, подякував представникам Нефроцентру, що інвестують кошти в розвиток медицини та, саме головне, створюють комфортні умови для пацієнтів, за світовими стандартами. Також варто додати, що співпраця в Сарнах має стати хорошим поштовхом для розвитку нефрологічного напряму в Рівненському регіоні.
На відкритті центру були присутні Стецюк Федір Григорович (Радивилівська районна лікарня) та Піддубний Василь Йосипович (Березнівська ЦРЛ). В даних громадах понад 30 пацієнтів потребують процедури гемодіалізу, тому, в найближчій перспективі планується вирішення даного питання. Крім того, присутня на відкритті Шевчук Тетяна Леонідівна (завідувачка відділення інтенсивної терапії екстракорпоральних методів детоксикації Рівненської обласної клінічної лікарні) підтвердила, що даний формат закладів є дійсно хорошим прикладом створення якісних умов як для пацієнтів, так і для персоналу.

Нефроцентр в Сарнах вже 10-й центр в мережі закладів. Медичний центр діє в рамках Програми медичних гарантій та надає широкий спектр послуг пацієнтам з різними хворобами нирок: консультації фахівців, лабораторні дослідження, якісний гемодіаліз, комплексні програми здоров’я, невідкладна допомога. Кожен пацієнт отримує лікування безоплатно, згідно з договором НСЗУ!


Контакти: +380 67 416 07 01, м. Сарни, вул. Технічна,1.

Для запису на консультацію до лікаря-нефролога, зателефонуйте за вказаним номером телефону клініки і запишіться на зручний для Вас час!

Нефроцентр Сарни Медична сестра Нефроцентр Діалізний зал Нефроцентр Діаліз Сарни Нефроцентр Нефроцентр Сарни Діаліз Сарни Нефроцентр Нефроцентр Сарни Нефроцентр Сарни Нефроцентр Сарни Нефроцентр Сарни Медичний персонал Нефроцентр Сарни Нефроцентр Сарни Діалізний зал Нефроцентр Сарни Діалізний зал Нефроцентр Сарни