Мережа «Нефроцентр» забезпечена водою та потужними генераторами, які в разі відключення електроенергії дають можливість без перебоїв проходити замісну ниркову терапію

Незважаючи на масштабні проблеми з електроенергією, які виникли внаслідок масованих ракетних обстрілів інфраструктури України, всі відділення медичного центру «Нефроцентр» працюють.

Від початку повномасштабних воєнних дій, мережа діалізних клінік продовжувала працювати, забезпечуючи пацієнтів якісним діалізом, надаючи необхідну медичну допомогу та лікування. Але ворожі ракетні атаки та блекаути внесли свої корективи у роботу медичних центрів. Оскільки ефективно працювати та надавати послуги гемодіалізу в умовах відключення електрики неможливо, адміністрація ТОВ «Нефроцентр» якомога швидше забезпечила клініки всім необхідним.

Наразі наші пацієнти проходять лікування у комфортних умовах і за узгодженим графіком, мають необмежений доступ до питної води, можливість зарядити гаджети.

Мережа «Нефроцентр» забезпечена водою та потужними генераторами, які в разі відключення електроенергії дають можливість без перебоїв проходити замісну ниркову терапію та отримувати усі види послуг: консультативний прийом, діагностику, медсестринські процедури та швидкі (експрес) дослідження!

Ми готові до будь-яких викликів сьогодення, тому з вірою в Перемогу робимо усе можливе та працюємо далі!

Завжди з турботою про Вас, Нефроцентр!