сайт новини 2204.jpg

Чому нас обирають сотні пацієнтів?
Гемодіаліз у «Нефроцентрі» - це:

- Індивідуальна програма проведення замісної ниркової терапії для кожного пацієнта

-Покращення якості життя на програмному гемодіалізі

-Підбір зручного часу для проведення процедури

-Використання виключно сучасного обладнання: апарати для гемодіалізу Fresenius 5008 CorDiax і 5008S CorDiax, BCM - монітор складу тіла. Якісні витратні матеріали: діалізатори FX classix

-Висока якість діалізуючого розчину/субстітуату: використовується сучасна нова система водопідготовки AqwaBplus та AqwaAplus та система централізованої подачі концентрату CDS, відбувається постійний контроль якості води.

У штаті працюють досвідчені інженери, які обслуговують системи підготовки води для діалізу суворо за регламентом.

Ця технологія – єдиний шлях до високої якості замісної ниркової терапії!
Вода, що застосовується в діалізних центрах «Нефроцентр», відповідає всім світовим стандартам якості. Це забезпечує високу ефективність та безпеку процедур гемодіалізу.

-Комфортні умови: діалізні зали для проведення процедур, зручні ліжка зі столиками для особистих речей, роздягальні з індивідуальними шафами

-Професійний та дбайливий персонал, лікарі з 20-річним досвідом роботи, індивідуальний підхід до кожного.

А найголовніше, що ми - одна велика сім'я, яка від дня відкриття і до сьогодні, в умовах війни, продовжує розвиватися та надавати якісний гемодіаліз пацієнтам з усієї країни: у Львові, Запоріжжі, Одесі. Вже зовсім скоро і відкриття нового центру у Дрогобичі.

Наш Київський центр тимчасово переїхав до Львова, але ми віримо у перемогу України та у якнайшвидше повернення до рідної столиці!

Разом ми сила!
Все буде Україна!