КУРС ДЛЯ ЛІКАРІВ: ВІЛ

Національна служба здоров’я України продовжує тримати свій фронт та озброювати знаннями медичних працівників. Академія НСЗУ запрошує на новий навчальний курс “Що потрібно знати лікарю, щоб супроводжувати пацієнтів із ВІЛ”.

Курс розроблений у партнерстві з Проект USAID HealthLink, «100% життя» - Мережа ЛЖВ та Центр громадського здоров’я України

Навчальний курс вже доступний, щоб приєднатися, реєструйтеся: https://bit.ly/3UHkrm7

Новий курс допоможе лікарям первинної ланки опанувати знання щодо ведення пацієнтів з ВІЛ/СНІДом, етіології хвороби й методів її діагностики та лікування.

Завдяки курсу лікарі зможуть:
1. Дізнатися, що таке АРТ (антиретровірусна терапія) і як призначати лікування пацієнтові, який тільки дізнався про свій діагноз, підлітку, вагітній жінці й людям із супутніми захворюваннями.
2. Розібратися у схемах лікування ВІЛ-інфекції: їхній сумісності та спектрі дії.
3. Навчитися працювати з супутніми хворобами пацієнта.
4. Дізнатися про психологічні аспекти роботи з людьми, які живуть з ВІЛ..
5. Уникнути упередженості й дискримінації у ставленні до людей із ВІЛ.
6. Здобути навички спілкування з пацієнтами, які тільки дізналися про свій діагноз.
7. Навчитися правильно проводити тестування і багато іншого.

Навчання важливо пройти всім лікарям , які планують працювати з пацієнтами, які живуть з ВІЛ. Після успішного проходження курсу можна отримати сертифікат, який дорівнює 5 балам БПР!


Крім того, Академія НСЗУ продовжує розробку 9 інших нових курсів. Дізнатися про них більше та зареєструватися можна за посиланням https://bit.ly/3R2O91J