Нефроцентр в місті Запоріжжя святкує День народження!

Рівно два роки тому двері нашої клініки урочисто відкрилися для перших пацієнтів. Це важливий день для сім’ї Нефроцентру.

Основна мета, яку поставила наша команда –створити всі умови, для того, щоб кожен пацієнт зміг отримати не лише якісну процедуру діалізу, а й повноцінне медичне обслуговування в умовах комфорту, турботи про своє здоров’я та правильну взаємодію з медичним персоналом центру! Саме така медицина повинна бути сьогодні в кожному місті.

У зв’язку з повномасштабною війною в Україні, цей рік був не простим для всіх нас, але завдяки щирим посмішкам пацієнтів на обличчях та теплим відгукам, можна сміливо заявити, що ми на правильному шляху! І ми не збираємося зупинятися на досягнутому!

Завдяки правильній організації медичних процесів, сучасним технологіям, обладнанню та звичайно, високій кваліфікації лікарів та створенню атмосфери єдиного організму «Нефроцентр» - став найкращим медичним центром у Запорізькій області!

Від імені всієї нашої команди хочемо висловити подяку лікарям, медичним сестрам, всьому колективу центру за вашу роботу, турботу про кожного пацієнта та уміння знайти підхід до вирішення проблеми! Велика подяка і пацієнтам, що довіряєте нашому колективу та обираєте саме Нефроцентр.

Вітаємо!