день нирки.jpg

Всесвітній день нирки – це глобальний захід, спрямований на підвищення обізнаності про важливість наших нирок та вплив захворювань нирок і пов’язаних з ними проблем на здоров’я людей в усьому світі.

Всесвітній день нирки щороку проводиться багатьма сотнями заходів від публічних виступів в Аргентині до марафонів Zumba в Малайзії. Україна – не є виключенням, нефрологи нашої країни щорічно приймають участь у цьому глобальному заході.

Всесвітній день нирки 2022 року спрямований на популяризацію здоров’я нирок для всіх. Мета – підвищити освіту та поінформованість про здоров’я нирок, щоб подолати постійний прогал у знаннях про хронічну хворобу нирок на всіх рівнях охорони здоров’я.

ТОВ «Нефроцентр» долучається до Всесвітнього дня нирки 2022 та закликає усіх нас: лікарів, науковців, медсестер та інших медичних працівників, пацієнтів, адміністраторів, експертів з питань охорони здоров’я та урядовців, усвідомлювати, як підвищення обізнаності про важливість здоров’я нирок може призвести до значних переваг як для пацієнтів, так і для бюджету країни.