1600px_Susanne_Williams_aktuell_jiw (1).jpg

Сюзанні Уільямс з Аделаїди було всього 14, коли її нирки відмовили. У той час 1969 року в Південній Австралії існувало всього чотири діалізних апарати, а рішення про те, що у неї повинен бути шанс на життя, прийняв суд лікарів. ЇЇ перші процедури діалізу почалися, коли Сюзанні було 16. Кожен тривав 14 годин. Було важко, але вона поставила собі за мету дожити до 25 років. А на шляху до мрії все налагодилося: незабаром вона змогла почати діаліз вдома, технологія покращилась, терміни лікування скоротилися. Сюзанна стала радіоведучою і активно брала участь в діяльності своєї церкви, де вона не тільки завела багато друзів, але і познайомилася з хлопцем, який став її чоловіком, Роджером, і змогла відправитися з ним в безліч подорожей. Сьогодні, через понад 50 років після початку діалізу, Сюзанна може згадати прекрасне життя, повну спогадів і надалі проходить сеанси гемодіалізу обравши лідера світового ринку діалізу - Fresenius Medical Care, з яким також співпрацює наша клініка.

Fresenius Medical Care є провідним світовим лідером у створенні продуктів і наданні діалізних послуг. Компанія з 1996 року піклується про людей із хронічною нирковою недостатністю, з яких приблизно 3,5 мільйони по всьому світу отримують діалізні процедури, надає діалізні послуги та постачає продукцію до 150 країн світу. Станом 2021 рік Fresenius Medical Care дбає про 357142 пацієнтів у власній глобальній мережі, яка включає 4097 діалізних клініки, в яких надає біля 50 млн діалізних процедур.

Вже більше 20 років компанія Fresenius Medical Care постачає обладнання та витратні матеріали для діалізу в медичні заклади України. Штаб-квартира корпорації Fresenius Medical Care знаходиться в м. Бад-Хомбург, Німеччина.

370px_home dialysis.jpg 370px_first machine_rdax_369x505.jpg 770px_home_dialysis_training_house_jiw.jpg 370px_wedding_day_rdax_369x505.jpg 770px_Radio.jpg 770px_today.jpg