Новий заклад в мережі «Нефроцентр» - відкрито клініку в місті Червоноград

Мережа діалізних клінік «Нефроцентр», дотримуючись прийнятої концепції надання пацієнтам максимально якісної медичної допомоги, продовжує розвивати нефрологічний напрям та розширювати географію діалізних центрів в Україні. В серпні 2023 року відкрито «Нефроцентр» в місті Червоноград, Львівської області.

У нашій клініці впроваджені стандарти надання гемодіалізу в амбулаторних умовах на рівні світових стандартів. Професійний медичний персонал, досвідчені лікарі, медсестри з багаторічним досвідом роботи у нефрології та сучасне обладнання від німецької компанії Fresenius - гарантує високий рівень надання медичної допомоги діалізним пацієнтам!

Команда Нефроцентру – це люди, які віддані своїй роботі, постійно навчаються, підвищують рівень своїх знань, задля розвитку та вдосконалення спільної справи!
Ми сподіваємося, що нова клініка у Червонограді стане для пацієнтів місцем, де можна не тільки отримати висококваліфіковану допомогу, а також знайти підтримку, друзів та віру у краще!

Центр знаходиться за адресою: м. Червоноград, вул. Івасюка, 2 (на території міської лікарні).
Контактний телефон: +380672933670

Вітаємо колектив з відкриттям, та бажаємо терпіння і наснаги на нелегкому шляху!
Далі більше і краще!

Мороїд Ганна Богданівна Нефроцентр Червоноград діалізний зал Нефроцентр Червоноград Нефроцентр Червоноград діалізний зал Оглядова Нефроцентр Червоноград Нефроцентр Червоноград діалізний зал Нефроцентр Червоноград діалізний зал Нефроцентр Червоноград Нефроцентр Червоноград водоочистка Нефроцентр Червоноград водоочистка