IMG_2574.JPG

✔️5008S CorDiax дозволяють виконувати HighVolumeHDF® як стандартний метод гемодіалізного лікування завдяки функції AutoSub plus, що забезпечує автоматичну максимізацію обсягу заміщення в ході процедури функції VAM (Монітор венозного доступу), яка контролює стан венозної голки в судинному доступі, попереджаючи її критичне зміщення. Поряд з функціями AutoSub plus і VAM, 5008 CorDiax може бути опціонально оснащена функцією MIXED HDF, яка забезпечує високоефективне конвективне лікування у пацієнтів з важкими гемореалогічними умовами і / або низькою швидкістю кровотоку.

✔️Розуміння і безперервний контроль – мають значення.
У той час як інші системи перевіряють і регулюють трансмембранне тиск (TMД) в певні часові інтервали, вбудована функція AutoSub plus вимірює і оцінює умови безпосередньо в фільтрі (всередині і зовні по ходу кожного капіляра) кілька разів на хвилину. Інноваційна технологія заснована на динамічному аналізі сигналів імпульсів тиску. В результаті обсяги заміщення можуть бути підвищені індивідуально для кожного пацієнта без будь-якого втручання користувача.

✔️MIXED HDF – виконання HDF можливо у всіх пацієнтів без винятку.
Хоча більшість пацієнтів досягає достатніх обсягів заміщення з функцією AutoSub plus, пацієнти з несприятливими гемореалогічними умовами або низькою швидкістю кровотоку можуть не досягти досить високих конвективних обсягів. Для цих пацієнтів ми активізували наші дослідження і розробили MIXED ГДФ в якості опції для 5008 CorDiax.

Зокрема, під час HighVolumeHDF® з великою швидкість кровотоку, моніторинг венозного доступу особливо необхідний, оскільки в разі кровотечі, втрата крові стане критичною протягом дуже короткого часу. Щоб мінімізувати ризик зовнішньої крововтрати 5008 CorDiax і 5008S CorDiax оснащені в стандартній комплектації інноваційною функцією безпеки.