pd (1).jpg

В медичних закладах «Нефроцентру» для пацієнтів із хронічною хворобою нирок доступне лікування методом перитонеального діалізу на розчинах від компанії «Фрезеніус».

Перитонеальний діаліз

Перитонеальний діаліз називають так тому, що під час процедури кров фільтрується через очеревину (перитонеум) - мембрану, що вистеляє стінки черевної порожнини. У порожнині зберігається діалізна рідина, і фільтрація відбувається через всю площину очеревини. Токсини і надлишок рідини транспортуються крізь перитонеальну мембрану впродовж певного часу - т.з. часу витримки.<br/><br/>Постійна трубка, або катетер, вставляється в порожнину очеревини. Через нього діалізну рідину подають у порожнину і залишають для насичення зайвими речовинами із крові. За деякий час рідину дренують у порожній мішок і замінюють на свіжу.

Аби скористатися послугою й дізнатися всі деталі, необхідно взяти направлення від сімейного лікаря до лікаря-нефролога і звернутися в один із наших центрів в місті Київ, який знаходиться за адресою: вулиця Довженко, 3.
📞 Контакти: +380443591488 +380674321777
📧[email protected]

Також відзначимо, що наші діалізні центри продовжують надавати послугу гемодіалізу в амбулаторних умовах в містах: Київ, Одеса, Львів та Запоріжжя.