IMG_2554.JPG

У Національній службі здоров’я України відбулося 2-ге засідання Робочої групи експертів з питань розробки проєктів специфікацій та умов закупівлі медичних послуг за Програмою медичних гарантій-2022 за напрямом “Лікування пацієнтів із нирковою недостатністю методом діалізу в амбулаторних умовах”.

У ході засідання медичні експерти фіналізували зауваження та пропозиції до пакетів “Лікування пацієнтів методом гемодіалізу в амбулаторних умовах” та “Лікування пацієнтів методом перитонеального діалізу в амбулаторних умовах”.

Вимоги до лікування методом гемодіалізу та перитонеального діалізу в амбулаторних умовах прийняті одноголосно. Засідання робочих груп триватимуть до середини вересня

Нагадаємо, що компанія Нефроцентр підписала договір з НСЗУ на лікування методом гемодіалізу та методом перитонеального діалізу. Всі пацієнти, згідно з Програмою медичних гарантій, які потребують позаниркового очищення крові, можуть безкоштовно проходити процедуру в наших центрах. Відділення Нефроцентру розташовані в містах Київ, Одеса, Львів та Запоріжжя.


Запорожье диал.зал, 1 этаж

Також додамо, що в наших центрах можна отримати «гостьовий діаліз». Якщо ви подорожуєте по містах, чи у відрядженні, чи просто є необхідність відвідати інше місто, у вас є можливість безкоштовно отримати разову процедуру гемодіалізу в наших центрах. Для цього достатньо лише зателефонувати до адміністратора центру та домовитися про зручний для вас час.

1.jpg
Двері Нефроцентру завжди відкриті для пацієнтів!