Нефро Львів

Мережа діалізних клінік Нефроцентр продовжує розширювати географію надання послуги гемодіалізу в Україні - сьогодні пацієнтів приймає вже і наш центр у місті Львів.

Всі наші центри працюють за однією концепцією, що забезпечує єдиний високий стандарт лікувально-діагностичної допомоги нефрологічним пацієнтам апарати 5008S від компанії Fresenius, система водопідготовки AqwaBplus2500 та сучасна система подачі концентрату CDS.

Професійний персонал - один з головних принципів роботи Нефроцентру. Кваліфіковані медсестри, сертифіковані інженери, лікарі з багаторічним досвідом роботи в діалізі та нефрології, професори та кандидати наук. Всі наші центри працюють, як єдиний механізм, а спеціалісти з різних міст працюють як одна команда, допомагаючи один одному в різних ситуаціях - від консультації складного пацієнта до проведення процедури.

Запорука успіху наших центрів - комфорт пацієнтів. Нефроцентр забезпечує пацієнту повний спектр послуг - від первинної консультації до повноцінного супроводження діалізу. Перебуваючи в нашому центрі пацієнт отримує не лише якісну медичну допомогу, а й почуває себе важливою частиною нашої команди.

В сучасному Нефроцентрі надається широкий спектр професійної та експертної медичної допомоги діалізним пацієнтам та пацієнтам з різними захворюваннями нирок. У першу чергу, це пацієнти з ХНН, незалежно від місця їхнього проживання. Ми, проводимо амбулаторний прийом нефролога з метою своєчасного виявлення захворювання нирок. Для якісного діалізу наші центри використовують лише найкраще обладнання від лідерів світового ринку гемодіалізу.

Всі послуги пацієнти в нашому центрі отримують безкоштовно. Просто зателефонуйте до нашого контакт центру +38 (032) 232 04 88 чи +38 (067) 519 13 53 та запишіться на прийом. Не забудьте взяти з собою декларацію з сімейним лікарем, а все решта - за нами :)

Наша адреса: м. Львів, вул. Володимира Великого, 2

Вітаємо колектив нашого центру у Львові та бажаємо успішної та якісної роботи!

IMG_6466.JPG