НСЗУ 16.12.jpg

15 грудня відбулась перша ознайомча зустріч представників Регіональної місії USAID в Україні та Білорусії на чолі з Директором місії USAID Джеймсом Хоупом із Головою НСЗУ Наталією Гусак та командою Національної служби здоров’я України.

Директора Місії Джеймса Хоупа супроводжувала Паола Павленко, координатор програм із підтримки медичної реформ офісу охорони здоров’я Місії USAID. Вони обговорили спільні ініціативи і подальші напрями співпраці з НСЗУ на 2022 рік.

Під час зустрічі Наталія Гусак подякувала USAID за стратегічне партнерство, плідну співпрацю та комплексну підтримку у напрямках реалізації реформи фінансування системи охорони здоров'я, зокрема розбудови електронної системи охорони здоров’я, посилення інституційної спроможності НСЗУ виконувати ключові функції стратегічного закупівельника медичних послуг та всебічної комунікації зі всіма стейкхолдерами на центральному та регіональному рівнях.

Представники USAID Ukraine - USAID Україна запевнили у подальшій підтримці ключових проєктів трансформації системи охорони здоров’я відповідно до пріоритетних напрямів Стратегії НСЗУ. Партнерство двох організацій відбувається в інтересах пацієнтів задля універсального охоплення медичними послугами українців та закупівлі якісних та безпечних медичних послуг для населення.

НСЗУ 16.12.3.jpg